Studio Picobella

Boa sorte | Veel geluk

Boa sorte | Veel geluk

Mijn werk is heel afwisselend and I love it. Communicatieadvies en schrijven wissel ik dagelijks af met illustreren en ontwerpen. Zoals dit geboortekaartje voor Oscar bijvoorbeeld, dat ik in opdracht van Paulien en Helder uit Amsterdam maakte.

Met een Portugese vader en Nederlandse moeder kon het niet missen: we gingen voor heldere, zomerse kleuren en de zee. Het golfje verwijst ook naar een tatoeage van Helder. Paulien: “Iedereen is heel enthousiast en vindt het een prachtig kaartje! Heel origineel en creatief.”

Een beter resultaat en mooiere reactie kan ik me niet wensen. Veel geluk | Boa sorte!

Uniek geboortekaartje

Wil je ook een geboortekaartje op maat? Speciaal ontworpen voor jullie kleintje? Stuur me een berichtje, dan ontvang je snel en vrijblijvend een offerte van me.

tanja@studiopicobella.nl | 06 24 55 47 99

Liefs,

Tanja